No nonsense, just results

Tactical Advisory Group is een powerhouse van expertise in project management, business analyse en IT development. Met meer dan 45 TAG-consultants zetten wij strategische plannen van onze klanten om naar werkbare projecten en tastbare resultaten. No nonsense, just results.

Onze consultants beschikken over de juiste competenties om van elk project een succesverhaal te maken. Ons DNA? Een gezonde can-domentaliteit met een 360° view. Streven naar kwaliteit in alles wat we doen. Duurzame relaties uitbouwen met onze klanten en medewerkers. Talentontwikkeling door levenslang leren én een gezonde fun-factor.

Klinkt als jouw ideale werkomgeving? Wij zijn steeds op zoek naar TAG-talent om samen te groeien.


CAREERS

Young Graduate

Young Graduate

Bij TAG rollen we de rode loper uit voor young graduates. Afgestudeerd als handelsingenieur, bio-ingenieur, industrieel of burgerlijk ingenieur? Spreekt u een mondje business management, e-commerce of innovation management?
We want you!

Consultant

Consultant

Al enkele jaren ervaring op de teller als IT-specialist, business analist, projectmanager of business architect? Let’s talk! TAG heeft niet alleen geweldige klanten met uitdagende projecten, maar ook een fantastische crew collega’s die altijd voor de extra mile gaat.

Team manager

Team manager

Klaar om als team manager klanten en collega’s naar the next level te brengen? State-of-the-art oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken, is uw drijfveer. Een team aansturen en coachen is uw tweede natuur. Onze senior consultants challengen de status quo.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x